You, the petitioner
Close up photo ofg light bulb 716398

Tegen verplichte vaccinatie en tegen inperking vrijheid niet-gevaccineerden

14,779 signatures

Er bestaat een groter wordende twijfel, of de beslissingen die onze overheid inzake Covid-19 neemt, nog steeds in het belang staan van de burger en hun welzijn. De petitie is tegen het verplichten van vaccinaties tegen infectieziekten en het mogelijk beperken van vrijheid van niet-gevaccineerden.

Petition

We

Burgers van Nederland

 

establish that:

  • Bezorgdheid over het mogelijk gaan verplichten van vaccinaties.
  • Bezorgdheid over het mogelijk inperken van vrijheid en of het opleggen van boetes aan niet-gevaccineerden.
  • Bezorgdheid over of de besluitvorming van het kabinet inzake Covid-19 het welzijn van de burgers dient.
  • Bezorgdheid over de integriteit van de media en de bezorgdheid dat deze als verlengstuk van de overheid word ingezet om de publieke opinie sterk te beinvloeden.

 

and request

  • De Nederlandse overheid voor 1 juli 2020 met een verklaring te komen dat deze het vaccineren tegen infectieziektes NIET verplicht gaat stellen met als doel de groeiende bezorgdheid onder de burgers voortijdig weg te nemen.
  • De Nederlandse overheid zal tevens voor 1 juli 2020 met een verklaring moeten komen dat het mogelijk inperken van (bewegings) vrijheid van niet-gevaccineerde burgers niet zal geschieden evenals daaraan gekoppelde boetes.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2020-06-14 
Lead petitioner:
N.E. Frangiskatos 
Website:

History

Signatures